Læs mere om

Handelsgymnasiet

Download vores brochure

 

 

 

 

Handelsgymnasiet

Når du vil være student på en stærk gymnasial uddannelse

Handelsgymnasiet er en 3-årig gymnasieuddannelse, hvor du kan forvente indsigt og udsyn. Ny viden. Motiverende læringsformer. Engagerede lærere. Virksomhedskontakter – og en tæt kobling til den vide verden.

Efter din studentereksamen bliver du handelsstudent og får adgang til videregående uddannelser på fx universitet og handelshøjskole – eller du kan tage den direkte vej ud i erhvervslivet.

Vi er et lille gymnasium med plads til den enkelte og er samtidig store nok til, at du kan vælge mellem flere forskellige studieretninger, valgfag og masser af aktiviteter efter skoletid.

 

 

Dimittend

Stil, stemning, lækker mad, orkester, champagne og masser af smil. Det er nogle af ingredienserne til en fantastisk festaften, hvor vi fejrer afslutningen af et væsentligt kapitel i livet for handelsgymnasiets dimittender.

Se indbydelsen her

Til årets store fest er der dresscode: Festtøj (gerne smooking/lang kjole). Vi glæder os allerede nu til at fejre skoleårets kommende dimittender og deres veloverståede eksaminer.

Vi glæder os til dimittendfesten
Lørdag den 25. juni 2016!

Du kan finde tilmeldingsblanketten her

 

Er du 10- eller 25-års jubilar, personale eller medlem af skolens bestyrelse?

Så er du også meget velkommen til at deltage i festlighederne.

Se hvordan du tilmelder dig her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handelsgymnasiet, Frederikshavn Handelsskole er kendetegnet ved et moderne og lyst miljø, hvor alt er nyt og opdateret – fra bøger og materialer til teknisk udstyr og indretning. I mange fag er bøger suppleret med relevante og aktuelle artikler. Det giver teorien en god kobling til det, der sker her og nu i verden omkring os

handelsgymnasiets elevråd